Tim Väyrynen op proef bij Heracles

Vanaf vandaag zal Tim Väyrynen meetrainen in het Polman Stadion. De 19 jarige spits kwam het afgelopen seizoen uit voor het Finse FC Honka, dat als zevende eindigde in de hoogste afdeling. Ook kwam hij tot 22 interlands voor de verschillende Finse nationale jeugdteams. “Tim is een talentvolle aanvaller die we de komende dagen eens rustig gaan beoordelen”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Wij moeten het als club hebben van het herkennen en doorontwikkelen van jonge talentvolle spelers en wellicht voldoet Tim ook aan die voorwaarden.” We zijn benieuwd.

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Tim Väyrynen op proef bij Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties