PEC Zwolle – Heracles Almelo (3-2)

Het zit erop. Geen bekerfinale voor Heracles dit jaar. Andermaal was de club dichtbij een massaal retourtje Rotterdam maar uitgerekend in Zwolle stopte de feestvreugde. Heracles kwam snel op voorsprong dankzij Vejinovic. Maar PEC kwam even zo snel weer op gelijke hoogte door Slot. De eerste helft speelde Heracles helemaal niet zo slecht al liet de verdediging danig te wensen over. Vlak voor rust kwam PEC op een 2-1 voorsprong maar met nog 45 minuten te gaan kon er nog van alles gebeuren. En dat klopt maar niet zoals wij gehoopt hadden. PEC breidde in de tweede helft de voorsprong uit naar 3-1 en het leek gedaan met Heracles. Everton bracht middels de 3-2 de spanning weer in de wedstrijd maar het mocht uiteindelijk niet baten. PEC Zwolle gaat, geheel terecht, naar de halve finale van het bekertoernooi.

Heracles kan zich ondertussen opmaken voor een hele zware tweede seizoenshelft. Terwijl er een lading spelers is verkocht is er niet bijzonder veel kwaliteit ingekocht. De verdediging viel tegen Zwolle behoorlijk door de mand en de aanvallers kregen kans op kans maar verzilverden er veel te weinig. Jan Smit heeft aangegeven niet van plan te zijn nog spelers te kopen op deze laatste transferdag. Trainer Bosz hoopte nog op een spits want aan scorend vermogen is op dit moment wel een gebrek. Aankomend weekend staat de uitwedstrijd tegen Roda JC op het programma en als je bedenkt dat daar sinds mensenheugenis niet meer is gewonnen zal het wederom een zware dag worden.

Suus reisde af naar Zwolle en schoot het volgende verslag bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “PEC Zwolle – Heracles Almelo (3-2)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares