Overtoom naar AZ

Jan Smit heeft bevestigd dat Overtoom per direct de overstap maakt naar de Alkmaarders. Beide clubs zijn het eens geworden over de transfersom maar Overtoom moet zelf nog een paar kleine dingetjes regelen met zijn nieuwe club. Dat zal geen probleem worden aangezien hij hulp krijgt voor het overzetten van alle door hem gebruikte social media en daarbij worden de spiegels in de kleedkamers iets lager gehangen. Hoewel we niet zo gecharmeerd waren van je gedrag buiten de lijnen hebben we wel erg genoten van je voetbalkunsten erbinnen. We wensen je al het goede voor de toekomst. Tot zover dus transfer numero twee, hatsikidee.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

1 reactie op “Overtoom naar AZ”

  1. huupiehupvakp schreef:

    Jammer. erg jammer. Goed voor zo’n 15 goals en evenveel assists.

    Alberg, mijn gedroomde opvolger, gratis naar Turkije…….

    Maar ben positief gestemd! Alles sal reg kom!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties