Laffe hond, geluidsoverlast, misselijke grap, valse 112 en hond gered

En dan nu het Veldwachters Journaal met brigadier Baas, Gemeentepolitie Almelo. Kom er maar in brigadier. Goedendag. Mijn naam is brigadier Baas en dit is het Veldwachters Journaal van dinsdag 29 januari.

Laffe hond
Een 77-jarige Almeloër heeft alsnog melding gedaan van mishandeling bij de politie. Op 19 december liep hij, na enkele boodschappen te hebben gedaan, om 11.00 uur terug over het trottoir van de Stins in de richting van de Waltastate. Op de stoep kwam een jongen hem tegemoet fietsen, met een meisje achterop. Bij het naderen begon de fietser te schreeuwen dat de man opzij moest. Vervolgens zou de man een harde duw hebben gekregen. De 77-jarige kwam ten val. Hij liep diverse kneuzingen op.

Geluidsoverlast
De muziek van een 60-jarige man kon de buurt afgelopen vrijdag niet zo bekoren. Hij had zijn deur van zijn woning in de Zwanenbloemstraat nog wel wagenwijd opengezet maar helaas. De politie werd gebeld en de dronken muziekliefhebber werd meegenomen naar het arrestanten centrum in Borne.

Misselijke grap
Zaterdag 26 januari hebben personen rond 02:20 uur een pop opgehangen bij een viaduct op de Wierdensestraat. De pop hing boven boven de busbaan aan een touw. Dat er hier geen sprake meer is van kattenkwaad of humor is wel duidelijk.

Valse 112 meldingen
Afgelopen zondag werden de politie en brandweer lastig gevallen met een drietal valse meldingen. Zo werd er een inbraak en brand gemeld in de Berlagelaan alsook een inbraak in de J. van Campenstraat. Dit bleken alle loze meldingen te zijn. De politie probeert de beller te achterhalen.

Hond gered
Aan de Nijreessingel/Deldensestraat heeft een 49-jarige Almeloer zijn hond uit het water gered. De hond was geschrokken van een andere hond en daardoor in het water gekomen. Baasje bedacht zich geen moment en sprong zijn hond na. De hond was in orde echter de man is naar het ziekenhuis overgebracht met onderkoelingsverschijnselen.

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het oplossen van bovenstaande zaken, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of (anoniem) via 0800-7000.

Tot zover het Veldwachters Journaal. Graag tot een volgende keer. Terug naar de studio…

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Laffe hond, geluidsoverlast, misselijke grap, valse 112 en hond gered”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares