Exclusief: Klokkenluider poortaffaire op non-actief gezet

Een scoop: bronnen binnen het stadhuis bevestigen aan ons dat de klokken luidende ambtenaar in de poortaffaire op non-actief is gezet. Het lijkt erop dat ze ook deze kritische noot op dezelfde manier willen kraken als de ‘lastige’ archivaris. Die laatste dook namelijk de stukken op in de Fortezza-zaak wat hem niet bepaald populair maakte bij de hoge heren. Ook nu is de ambtenaar op non-actief gezet wegens een opmerking over een leidinggevende. Heel toevallig precies dezelfde reden als bij de archivaris. Ongetwijfeld volgens de beroepscommissie weer geen reden tot ontslag waarna de gemeente toch doorgaat met de ontslagprocedure. Het college zal uiteraard ontkennen dat het in beide gevallen gaat om oprotten-want-je-bent-lastig. Maar voor ons is het allemaal net iets te toevallig.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

3 reacties op “Exclusief: Klokkenluider poortaffaire op non-actief gezet”

 1. Baseballer schreef:

  Corrupte bende, moderne communisme viert hoogtij in dat schip,laat maar zinken dat schip ……

 2. McAber schreef:

  Laat ‘ie maar oppassen dat ‘ie niet zo geruimd wordt als die ganzen, want dat was toen ook de goedkoopste manier.

  Napoli aan de AA, wat een boevenbende daar.

 3. LKA schreef:

  Bij de Overijssels Ombudsman heeft deze klokkenluider in mijn en Stegehuis aanwezigheid letterlijk gezegd: Stegehuis is er door de gemeente met de notaris voorop, ingeluisd, Van verjaring kan geen sprake zijn, Ik kreeg ander werk toen ik kritisch werd, Zonder de (manipulerende) brief dat de gemeente zou gaan ontruimen als de partijen er niet uitkwamen, had Stegehuis nooit het definitieve koopcontract gelezen.

  Nu ligt het bij de Rekenkamer, maar die zullen niet met onderzoek beginnen voor de zomervakantie. Alweer een jaar uitstel !

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares