“Heracles schiet er zelf net zo makkelijk 185 in”

De televisieanalyticus en oud-profvoetballer Hans Kraay jr aan het woord in Voetbal Magazine. De fans van Heracles Almelo worden dit seizoen verwend met spectaculaire wedstrijden en uitslagen. Wat te denken van 3-3 gelijke spelen tegen Ajax en ADO Den Haag, een 6-3 winstpartij tegen Heerenveen en een 5-1 zege op Roda JC, aldus een zwaar onder de indruk zijnde Hans.

“Ik hoorde uit betrouwbare bron dat de koningin heeft gebeld naar voorzitter Jan Smit. Ongeacht waar ze met kerstmis ook staan: Heracles krijgt een lintje”, zegt de jasjes smijtende tafelgast van Gijp en Derksen. “Wat straalt die ploeg een plezier uit en wat spelen ze heerlijk aanvallend voetbal. Soms met zes spitsen en twee verdedigers. Wat maakt het uit als ze er in een seizoen 85 om de oren krijgen? Ze schieten er zelf net zo makkelijk 185 in!”. “Bij Heracles heeft Bosz jongens bij elkaar gezocht die willen voetballen, zelfs de keeper wil dat”, vervolgt Hansie Hansie. “Alle puzzelstukjes vallen naadloos in elkaar, heel knap. Heracles zal ergens rond de tiende plaats eindigen. Dat is het mooie aan hun filosofie. Ze weten dat ze er toch niet uitvliegen, dus kunnen ze lekker voetballen. Ik snap wel dat Smit klaar is voor een nieuw en groter stadion. Als ik in de buurt van Almelo zou wonen, dan zou ik ook een seizoenkaart van Heracles kopen. Dat is pure entertainment.”

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op ““Heracles schiet er zelf net zo makkelijk 185 in””

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties