Heracles Almelo – PSV

Het was een beschamend avondje in het Polman Stadion afgelopen zaterdag. Heracles verloor met maar liefst 1-5 van de Eindhovenaren. En die uitslag was volkomen terecht aangezien de mannen van trainer Peter Bosz op zijn zachtst gezegd speelden als een natte krant. Over de wedstrijd maken we dan ook maar verder geen woorden vuil. Wie ook niet in beste doen waren zijn de supporters. De sfeer in het stadion deed je vermoeden dat we na 90 minuten aan konden schuiven voor een koffietafel. Waar het aan ligt? Geen idee, maar de alom geroemde sfeer in het kolkende Polman Stadion lijkt verleden tijd. Misschien dat warmere temperaturen het vlammetje weer op doen laaien.

Hoe dan ook, woensdag staat de kwartfinale van het bekertoernooi op de planning in en tegen Zwolle. Een veel belangrijker wedstrijd dan deze. Laten we hopen op een goed resultaat zodat bij de regionale busmaatschappijen het klamme zweet weer kan uitbreken. De foto’s van Suus zijn uiteraard weer te vinden bij lees verder.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Heracles Almelo – PSV”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares