Boarding censuur bij PEC Zwolle – Heracles

De thuisclub heeft tijdens de bekerwedstrijd een reclame van de omroep Powned gecensureerd. De satirische omroep had voor enkele honderden euro’s op een veiling de rechten bemachtigd om een tekst laten shinen op de LED-borden. Men wilde met de teksten “Free Jelmer” en “Het failliet van het stadionverbod” de aandacht vestigen op de politieke totaalfaal rondom het buitensluiten van hooligans uit de stadions. De Zwolse meningenpolizei zorgde er echter voor dat na enkele minuten speeltijd de reclame van de LED-borden geschrapt. Volgens algemeen directeur Van Wonderen was de tekst “niet in overeenstemming met de uitgangspunten” van de voetballende blauwvingers. Dit zaakje stinkt….

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Boarding censuur bij PEC Zwolle – Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares