Bekerstrijd: ZWOLLE – HERACLES

Vanavond barst het los, de strijd om het behalen van de halve finale van de KNVB beker. Heerlijke wedstrijden d’rop of d’ronder, alles of niets, de dood of de gladiolen. Een verrassend goed voetballend Zwolle tegen een toch wel redelijk gehavend Heracles. Trainer Bosz meldde gisteren al over te weinig spelers te beschikken. “24 spelers voor twee elftallen is echt te weinig, maar er is geen geld dus we moeten het ermee doen” aldus onze tactische grootmeester. Met de recente transfers van bepalende spelers en onder andere de blessure van Bruns gaat het vermoedelijk geen walk-over worden. Overigens staat de wedstrijd in het teken van respect en sportiviteit in het voetbal. Beide elftallen spelen met speciale aanvoerdersbanden en mouwbadges. Gisteren hebben we al kunnen zien hoeveel indruk dat maakt.

Mocht u er niet bij zijn dan kunt u vanaf 18.00 uur bij AA FM luisteren naar de voorbeschouwing van de wedstrijd. Om 18.45 uur schakelen ze over naar Zwolle voor een live-verslag van de wedstrijd. De gokverslaafden onder u kunnen alsnog onderstaand uw voorspelling kwijt, ditmaal geen prijs en zal het enkel om de eer zijn.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

4 reacties op “Bekerstrijd: ZWOLLE – HERACLES”

  1. Schaapje schreef:

    Nou, als zij zo spelen zoals afgelopen weekend dan is het over en sluiten. Hopelijk weten zij zich te herpakken en gaat de winst mee naar Almelo.

  2. Baseballer schreef:

    Ha hoop dat Pasveer eens in het doel blijft staan en zijn verdedigers het werk laat doen,valt niemand op dat hij steeds heel dicht in de buurt van een verdediger is waardoor hij minder zicht heeft waar de bal is en zo geen kans heeft om de bal te pakken,en dan krijgen de verdedigers weer de schuld dat zij fout zitten,kijk maar eens na afgelopen zaterdag,op de tv beelden zie je hoe snel hij uitkomt waardoor een verdediger onzeker word,maar goed zo zie ik het en ook meerder mensen,laten ze de tweede keeper maar eens een kans geven.

  3. Baseballer schreef:

    @ McAber misschien wel maar het ligt echt niet alleen aan de verdedigers,Pasveer weet natuurlijk best wel dat hij wat goed te maken had na zaterdag,het is niet anders,laten ze er nu maar voor gaan zorgen dat ze wedstrijden gaan winnen anders gaan ze echt mee strijden aan de onderkant,dat zou na een aantal jaren zonder zijn toch…..

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares