Armenteros naar Anderlecht

Onze bling-bling balvirtuoos heeft mondeling overeenstemming bereikt met de huidige koploper uit Belgenland over een contract tot de zomer van 2016. In principe vertrekt de Zweedse Cubaan na afloop van dit seizoen transfervrij naar Brussel, maar mogelijk zal Anderlecht alsnog proberen hem in de winter te halen. De aanvaller zit op dit moment nog met Heracles Almelo in het Turkse Belek voor een trainingskamp. Hij zal na zijn trainingskamp een medische keuring doorstaan en daarna zijn contract tekenen.

Armenteros heeft dit voetbaljaar al negen keer gescoord en is daarmee bezig aan zijn meest trefzekere seizoen in Almelo. “Het grootste verschil met vorig jaar is dat ik toen vaak met mijn rug naar de goal van de tegenstander stond en mijn medespelers veel doelpunten liet maken”, legt hij uit. “Meer en meer kwam het besef dat een spits wordt afgerekend op zijn treffers. Ik heb meer gewicht op mijn schouders genomen, eiste meer goals van mezelf en ben iets anders gaan spelen. En ja, ik ben egoïstischer geworden. Punt. Het ging immers over mijn toekomst.”

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

2 reacties op “Armenteros naar Anderlecht”

  1. harold23 schreef:

    atjoooooooooooooooow!!!

  2. henry schreef:

    Laat die nu maar gaan dan krijgen wij er nog iets voor want anders heb je niets aan zo,n speler in het tweede seizoenshelft die zit dan alleen maar met zijn kop bij Anderlecht en de vijfhonderdduizend euro wat die daar gaat verdienen By By

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties