Almeloos danceduo Bingo Players op 1 in Engelse Hitlijst

Almeloos ja, uit Almeloooooo, AL-ME-LOOS dus, mooie rooie nepkrant Tubantia. Dat het binnen jullie redacties al normaal is om alles uit ons stadje negatief te benaderen kijken we allang niet meer van op, maar om nou even het succes te claimen van een AL-ME-LOOS duo gaat ons echt te ver. Ophouden daarmee dus, het zijn 0546-ers en niet zoals jullie in dat krantje vermelden 053-ers.

De Almelose Bingo Players, bestaande uit Paul Bäumer en Maarten Hoogstraten, kwamen al in oktober 2011 met Rattle uit. Behalve op de dansvloer werd dit helaas geen commercieel succes. Tot het moment dat de Far East Movement met het nummer aan de slag is gegaan en er Get Up (Rattle) van maakte. Dat nummer is nu dus vanuit het niets op 1 binnen gekomen in het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels heeft ook Alexis Jordan een sample gebruikt voor haar nieuwe single Acid Rain. Oud-Almeloër Michiel Veenstra ging helemaal uit zijn dak en twitterde dat “dit niet meer is voorgekomen sinds 2 Unlimited de hitlijsten in de jaren ’90 bestormde”. Het wordt eens hoognodig tijd voor een Almelose “walk of fame”.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

6 reacties op “Almeloos danceduo Bingo Players op 1 in Engelse Hitlijst”

 1. JoeNNes schreef:

  Aangezien er eentje uit Haaksbergen komt klopt ook dit bericht niet!

 2. HNDB schreef:

  Wel opgegroeid in Almelo toch?

 3. Arno schreef:

  Maar ff over de video hier boven : Kickn gek

 4. Evaahs schreef:

  Zeer lekkere plaat. Kan deze toegevoegd worden aan de playlist in het stadion?

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares