Update: Ah gossie. Willie is boos…

Hadden we het niet gezegd? Hadden we u niet verteld dat ‘onze’ Willie Overtoom van een groeibriljant in no-time verworden is tot een omhoog gevallen mooi-boy die drukker is met zichzelf, zijn activiteiten op social media en nogmaals zichzelf? Gelukkig toont ook Willie nu eindelijk zijn ware aard. Meneer is boos. En teleurgesteld. Hij heeft namelijk aangegeven in de zomer gratis de deur uit te willen lopen en het bestuur van de club richt zich daarom alvast op de toekomst. Zodoende mocht meneer Overtoom tijdens de oefenwedstrijd in Turkije aansluiten bij het elftal van reserves. Met andere woorden: meneer zit in februari op de bank en is daar bijzonder boos over. Heracles houdt namelijk rekening met een vertrek in de winter maar daar weet Overtoom volgens eigen zeggen niets vanaf. En ook al vertrekt meneer pas in de zomer, Heracles zal daarna verder moeten en nu al moeten beginnen met het in stelling brengen van vervangers voor de vier (Armenteros, Vejinovic, Overtoom en Everton) afzwaaiers. Daarnaast is het meneer Overtoom geweest die al 2 jaar roept toe te zijn aan een stap hoger maar ondertussen nooit weer het niveau heeft behaald van zijn eerste seizoen bij Heracles. En als meneer zo goed zou zijn hadden de clubs allang in de rij moeten staan. Nee, dit wordt een overstap naar een margeclub in het buitenland waar het goed cashen is. Strik erom en weg ermee. Kan de lokale social media ook weer bedaren. Aju en de groeten!

Update: voila, Overtoom gaat door het stof. Hij heeft zijn excuses aangeboden aan de club en de leiding voor zijn uitspraken van gisteren. “Ik wil mijn excuses maken aan de leiding en de club. Dit had ik niet moeten zeggen. Ik heb de directie en het bestuur er ten onrechte bij betrokken. Ik snap dat ze verder moeten, dat is hun goed recht. Ik sta achter de rest van het verhaal, ben teleurgesteld, dat is mijn mening. Maar als de club mij nodig heeft, zal ik er staan”. Wij zeiden het al: eigenbelang prefereert. En dat is voor een speler best begrijpelijk maar in deze situatie moet ook de club aan zichzelf denken. Benieuwd of hij nu in de winterstop nog vertrekt.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Update: Ah gossie. Willie is boos…”

  1. harold23 schreef:

    dikke loser hij speelt als een zak aardappelen zelfs pec zou nog te hoog voor hem zijn meneer ik voel me te goed voor alles wat om me ehen loopt weg ermee!!!!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties