Aangepaste opstelling van Heracles vanavond

Volgens ingewijden begint Heracles vanavond met een aangepaste opstelling aan de tweede seizoenshelft. Zo zullen Samuel Armenteros, Willie Overtoom en Marko Vejinovic tegen Heerenveen op de bank moeten plaatsnemen. Een gevolg van de aflopende contracten van de drie basisspelers. Volgens onze trainer is er volledige concentratie en focus nodig. “Een eventuele transfer houdt de jongens bezig”, beargumenteert trainer Peter Bosz zijn keuze. Armenteros heeft al bij Anderlecht getekend en vertrekt mogelijk nog deze maand naar de koploper van de Belgische competitie. De belgen zijn nu nog bezig met Kleber van FC Porto en als dat afketst, richten ze hun pijlen op een versnelde komst van Armenteros. Daarnaast heeft Vejinovic met AZ gesproken maar zijn de salariseisen van de middenvelder de alkmaarders te gortig. Voor Everton had het bestuur al een bod van het Turkse Elazigspor geaccepteerd maar de braziliaan heeft zelf bedankt. Hij balt liever op het strand in zijn geboorteland.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Aangepaste opstelling van Heracles vanavond”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties