Webcam laat drukte op de weg zien

In Almelo hangen sinds kort 3 verkeerscamera’s die de automobilist informeren over de drukte op de weg. “De verkeerscamera’s moet je zien als een soort buienradar. Voordat je de weg opgaat, check je de beelden. Staat er file? Dan kan je besluiten om later te vertrekken”, legt projectleider Wim Stulen van gemeente Almelo uit. De verkeerscamera’s hangen op 3 plekken: Henriëtte Roland Holstlaan, Van Rechteren Limpurgsingel en Sluitersveldsingel. De beelden van de verkeerscamera’s zijn, zowel op de mobiel als pc, te bekijken via www.twentemobiel.nl/verkeerscameras. De beelden geven alleen inzicht in de verkeersdoorstroming en doen dus geen inbreuk op de privacy van de weggebruiker. Wel is nu een stuk makkelijker om te kijken of je geliefde wel echt opweg naar het werk is.

Over Jelle

Hofleverancier van de items op HNDB. Anoniem en geïnfiltreerd in de Almelose samenleving. Wie het is? Niemand weet het en dat blijft ook zo.

0 reacties op “Webcam laat drukte op de weg zien”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties