Jaroslav Navrátil op proef bij Heracles Almelo

Heracles Almelo heeft een speler op proef. Het betreft de 20-jarige Tsjech Jaroslav Navrátil MSK Břeclav. Niet de verwarren met de gelijknamige tennisser. De rechterspits traint tot aanstaande vrijdag mee in Almelo waarna men een oordeel zal vellen over de mogelijke toegevoegde waarde die hij kan hebben. Het mag bekend zijn dat Heracles naarstig op zoek is naar vervangers voor Overtoom, Everton en Armenteros. Van alle drie loopt het contract aan het einde van dit seizoen af en allen willen niet verlengen. Wil Heracles dus nog wat aan het drietal verdienen dan zal het in de winterstop zaken moeten doen. Het alternatief is dat ze volgend jaar gratis de deur uit wandelen. Laten we hopen dat er snel vervangers gevonden worden zodat de kas nog wat gespekt kan worden.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Jaroslav Navrátil op proef bij Heracles Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties