Foto Video Boom failliet

Wederom een slachtoffer van de economische malaise. Foto Video Boom aan de Grotestraat heeft haar deuren gesloten. De zaak was al een tijdje onderdeel van Foto De Boer met filialen in Oldenzaal en Hardenberg. Boom is al jaren een gevestigde naam in Almelo waar menigeen zijn heil zocht voor ouderwets advies en een winkel waar men nog tijd neemt om je te informeren over de producten. Maar de concurrentie van onder andere Media Markt en webshops bleek te groot en de marges te klein. En zo verdwijnt er weer een bekend bedrijf uit de Almelose binnenstad. Nog een paar zelfstandigen houden dapper vol tussen alle ketens maar met Boom heeft Almelo weer een mooi bedrijf verloren. Het zal vast niet lang duren voordat er een mega-super-stunt-dump in het pand verschijnt. Het enige dat in Almelo nog naast de ketens lijkt te kunnen bestaan. Zonde…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

5 reacties op “Foto Video Boom failliet”

 1. beewee72 schreef:

  Hey, waar moet ik nou m’n paspoort foto’s laten maken dan??? Geen idee….

 2. henry schreef:

  moet ivo nu zijn Porsche ook verkopen
  op stand leven gaat niet in recessie tijd

 3. Sela schreef:

  Jammer, vanaf de overname ging het al berg afwaarts.

 4. huupiehupvakp schreef:

  Advies vragen in winkel en dan kopen via internet…… Zo respectloos en ondergang middenstand. Binnensteden lopen leeg. Zo verschrikkelijk jammer. Maar ik ben blijkbaar gek door niet bij media markt te komen of digitaal te bestellen. Ik koop lokaal! Zolang het nog kan……

 5. Nikltet schreef:

  JTL Wawi

  5 Anzeichen einer zuverlassigen JTL-Agentur

  Welche Faktoren mussen bei der Auswahl einer JTL-Agentur fur Wawi berucksichtigt werden? 5 Hauptzeichen fur die Zuverlassigkeit des Unternehmens. Warum ist es extrem wichtig, auf diesem Gebiet einen zuverlassigen Partner zu wahlen?

  JTL wawi wird heute von vielen Online-Geschaftsinhabern ausgewahlt. Dies ist ein wirklich fortschrittliches Produkt, das das Leben einem Handler erheblich vereinfachen kann, da es effektive Werkzeuge zur Verwaltung von Geschaftsprozessen zur Verfugung stellt.

  Es ist jedoch auch wahr, dass die vollen Vorteile von JTL wawi sich nur in Zusammenarbeit mit einem guten Partner kristalliesieren, der die Implementierung des Systems unter Berucksichtigung aller Funktionen Ihres Unternehmens schnell sicherstellen wird.

  Dadurch zeichnet sich eine zuverlassige JTL-Agentur aus

  Angesichts der Beliebtheit von JTL wawi ist es nicht verwunderlich, dass heutzutage viele Freiberufler und Agenturen ihre Dienstleistungen fur die Implementierung anbieten. Der Besitzer muss bei der Auswahl eines Partners viele Faktoren berucksichtigen. Hier sind nur funf davon, die Ihnen helfen werden, eine wirklich zuverlassige JTL-Agentur fur Wawi zu finden:

  1. Seit wann die Firma auf dem Markt tatig ist. Naturlich sagt niemand, dass ein junges Unternehmen unbedingt unprofessionell sein soll. Doch was wirklich entscheidend ist, ist die Erfahrung einer Firma. Bei einem Vertrag mit einer JTL-wawi-Agentur, die seit uber einem Jahr tatig ist, konnen Sie sich auf eine hohere Servicequalitat verlassen
  JTL agentur
  https://gbcoding.de/blog/5-anzeichen-einer-zuverl-ssigen-jtl-agentur

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties