Zit er spuitasbest in het Almelose stadhuis?

Nou, dat zou toch even een verklaring zijn waarom er met alle geweld een nieuw stadhuis moet komen. Volgens een lijst van TNO uit 1985 (Lol! Whut?!) is er bij de bouw van het Almelose stadhuis het mega-vreselijk-idioot gevaarlijke goedje spuitasbest gebruikt. Die lijst is onlangs door Tweede Kamerlid Paulus Jansen aan de minister voorgedragen om eens te kijken welke gebouwen nog altijd die asbest bevatten. En daar zou dus het Almelose stadhuis zo maar bij kunnen zitten. In 1997 is er een asbestsanering geweest in het stadhuis. De gemeente weet blijkbaar niet zeker dat ook echt alle asbest uit het gebouw verdwenen is. Ze gaan namelijk zo snel mogelijk een bedrijf inschakelen om te onderzoeken of er nog asbest in het gebouw aanwezig is. Kun je van asbest ook hele vreemde beslissingen nemen? Dat zou een hoop verklaren…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “Zit er spuitasbest in het Almelose stadhuis?”

 1. beewee72 schreef:

  Zit maar 1 ding op: met de grond gelijk maken, dan weet je zeker of er wel of niet asbest in zit.

  O, ja…. bouwen we alsnog een nieuw stadhuis….

 2. iceman schreef:

  hulde voor het laatste deel.!!!!!

 3. Furr schreef:

  Vind ik leuk :duimpje:

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties