Wateroverlast door wolkbreuk

U had het al gemerkt voorafgaand aan de wedstrijd Heracles – Feyenoord. Zondagmiddag trok er een complete wolkbreuk over Almelo met een waterballet tot gevolg. De grasmat in het Polman Stadion veranderde in een golfbaan, het Beachvolleybal toernooi in het centrum werd afgelast en onder de brug bij Wierden ontstond spontaan een zwembad. Niet bepaald handig voor het verkeer en dus arriveerde de brandweer te plaatse om het water af te voeren. Na twee uur pompen was al het water weg en kon het verkeer weer normaal passeren.

Jeffrey Kastermans van Brandweer Almelo Fotografie ging kijken en schoot de volgende foto’s bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Wateroverlast door wolkbreuk”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties