Verdachte van fatale burenruzie nog 2 maanden vast

De 61-jarige verdachte die betrokken was bij de fatale burenruzie blijft nog zeker twee maanden in hechtenis. Zijn advocaat Evert van der Meer heeft vandaag laten weten dat de rechtbank dit heeft besloten. De buurman van het slachtoffer Aziz Kara bemoeide zich met een ruzie tussen zijn vrouw en de zoon van Kara. De ruzie laaide op en er vielen klappen over en weer met de treurige dood van Aziz Kara tot gevolg. Wanneer de inhoudelijke behandeling van de zaak zal beginnen is nog onbekend.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Verdachte van fatale burenruzie nog 2 maanden vast”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties