In september uitslag over asbestonderzoek stadhuis

Onlangs werd bekend dat het zowaar mogelijk is dat er al enkele eeuwen asbest zit verwerkt in het Almelose stadhuis. En dan hebben we het niet over drie vierkante centimeter in een kelderwandje maar gewoon recht-uit-de-hel-weggelopen-levensgevaarlijke spuitasbest. U weet wel dat spul waar ze in Utrecht zo’n heisa om hebben. Hoe dan ook, de gemeente heeft ACMAA uit Deurningen ingeschakeld om te onderzoeken of het gevaarlijke goedje, zoals op de lijst uit 1834 beschreven, nog altijd aanwezig is. De uitkomst van dat onderzoek verwacht men in september waarna de gemeente haar vervolgplannen gaat bepalen. Of we hebben volgende maand de gehele vaderlandse media op de stoep staan of het loopt allemaal met een sisser af. Ondertussen is er gewoon niets aan de hand en wacht men het onderzoek hoestend rustig af.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “In september uitslag over asbestonderzoek stadhuis”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties