Botulisme aangetroffen in Lateraalkanaal

Nog meer mannen in witte pakken. In het Lateraalkanaal bij Mariaparochie is type C botulisme aangetroffen. En dat is ongeveer net zo gevaarlijk als het T-virus uit Resisent Evil. Een soort ‘Ebola on steroids’. Wie ermee in aanraking komt krijgt meteen een Spongebob-achtige huid, braakneigingen, hoorns en felrode ogen. Wat? Oh. We horen zojuist van het waterschap Regge en Dinkel dat het geheel ongevaarlijk is voor mensen. Het waterschap raadt echter wel aan alle contact met het water te vermijden en ook dieren niet in het water te laten zwemmen. Over die ongevaarlijkheid zou je dus kunnen twijfelen. Wij houden onze Buddy voorlopig maar op de kant. Voor je het weet heb je een Cerberus in huis…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Botulisme aangetroffen in Lateraalkanaal”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties