Viva Boulevard een groot succes

Afgelopen zaterdag stond de Almelose woonboulevard in het teken van het Viva Boulevard evenement. Cubaanse sferen op de anders zo kille woonboulevard. Het evenement mag een succes worden genoemd. De bezoekersaantallen overtroffen, dankzij het mooie weer, die van vorig jaar een de organisatie had het evenement op allerlei punten uitgebreid en verbetert. Ook de line-up van DJ’s mocht er zijn en de bezoekers dansten dan ook tot 1 uur ’s nachts op de beats van Gregor Salto, Quintino en de van oorsprong Almelose Bingo Players. Wij hebben ons prima vermaakt op het VIP terras van onze vrienden van Moda Italia waar onder andere ook Jokertje van Oh Oh Cherso aanwezig was. De journalist van Tubantia die ook nog langskwam moet heel diep in de Cuba Libre hebben gekeken tijdens het evenement aangezien de krant van vandaag over Sterretje rept in plaats van Jokertje.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Viva Boulevard een groot succes”

  1. iceman schreef:

    het meisje in zwarte jurkje op foto nr 35 van de rechter kolom,is wel heel luchtig gekleed volgens mij……:-)

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares