Slachtoffer burenruzie overleden

Vorige week berichtten we al over een behoorlijk geëscaleerde burenruzie op de hoek van de Anjelierstraat en de Violierstraat. Een 64-jarige man die betrokken was bij de vechtpartij raakte naderhand in coma en blijkt nu te zijn overleden. De man raakte betrokken bij de vechtpartij die het gevolg was van een langslepend conflict. De 64-jarige kwam ten val en dat blijkt hem nu noodlottig te zijn geworden. De 61-jarige en 23-jarige verdachten zitten voorlopig nog vast. Treurig…

Update: meer informatie is te vinden op de site van het Algemeen Dagblad. Inmiddels hebben ook de heren van GeenStijl er lucht van gekregen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Slachtoffer burenruzie overleden”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares