Ook Dario Vujicevic tekent bij Heracles Almelo

Dario Vujicevic is met Heracles Almelo een contract voor twee seizoenen overeen gekomen met een optie voor nog een jaar. De 22-jarige middenvelder (Sarajevo, 1 april 1990) trainde het afgelopen half jaar al mee in het Polman Stadion. Vujicevic speelde voor het Duitse Emsdetten en de jeugdopleiding van FC Schalke ’04 voordat hij de overstap maakte naar FC Twente. Daar werd zijn contract halverwege afgelopen seizoen ontbonden. In het seizoen 2010-2011 speelde Vujicevic 15 keer op huurbasis voor VVV-Venlo. “We zijn blij dat we met Dario een kwalitatief goede speler aan onze selectie hebben kunnen toevoegen”, vertelt directeur Nico-Jan Hoogma. “Ik kon kiezen uit meerdere clubs, maar het goede gevoel bij Heracles Almelo heeft voor mij de doorslag gegeven”, aldus Vujicevic.

En zo gaat het vandaag opeens heel hard met het uitbreiden van de selectie. Ook Dario heten we uiteraard van harte welkom bij ons Heracles. Veel succes!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

5 reacties op “Ook Dario Vujicevic tekent bij Heracles Almelo”

 1. huupiehupvakp schreef:

  Nog n spandoek….. Super Dario! 2 Serviërs

 2. huupiehupvakp schreef:

  Weer te snel…… Servische moeder,geboren in Bosnië en Herzegovina terwijl hij interlands heeft gespeeld voor Kroatië…… Ook n Duits paspoort…. Pffff Welke vlag moet ik kiezen???????

 3. tomessink schreef:

  @huupie

  maak gewoon een regenboogvlag, zit je altijd goed 😉

 4. huupiehupvakp schreef:

  @tom en guppie. Kan het proberen en moet zeker kunnen. Ik heb er geen enkel probleem mee. Dario misschien wel……. Komt van de Balkan, denken ze, even generaliserend, iets anders dan wij.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares