Nummer 3! Milano Koenders tekent bij Heracles Almelo

Milano Koenders is de nieuwe aanwinst van Heracles Almelo. De 25-jarige verdediger (Amsterdam, 31 juli 1986) maakt transfervrij de overstap van AZ naar het Polman Stadion. Koenders maakte in 2006 zijn debuut voor RKC Waalwijk en stapte een jaar later over naar AZ. De afgelopen jaren speelde hij op huurbasis voor N.E.C., Sparta Rotterdam en NAC Breda. Koenders tekent in Almelo tot medio 2015. “Wij volgen Milano al een behoorlijke tijd en zijn blij dat we hem nu hebben kunnen binnenhalen”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Hij is een verdediger met ervaring die ook aanvallend sterk is. Een prima versterking voor ons.” Milano Koenders: “Ik ben ontzettend blij met deze stap naar Heracles Almelo. Ik heb er een heel goed gevoel bij om met deze trainer en technische staf te gaan werken en ik heb ook een goed gesprek gehad met voorzitter Jan Smit en directeur Nico-Jan Hoogma. Ik vond Heracles Almelo altijd al een mooi elftal om naar te kijken. Ze willen altijd aanvallend op de helft van de tegenstander spelen, dat past bij mij.”

Drie spelers in twee dagen, zo snel kan het gaan. Uiteraard heten wij ook Milano van harte welkom bij ons Heracles en wensen hem alle succes van de wereld!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Nummer 3! Milano Koenders tekent bij Heracles Almelo”

  1. huupiehupvakp schreef:

    Met Veldmate erbij is dit nr 4.

    Still five to go……

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares