Ingezonden alternatieven voor nieuw Heracles shirt

Bovenstaand ontwerp vonden wij in onze mailbox. Een creatieveling heeft als reactie op het foeilelijke thuisshirt een zestal alternatieven ontworpen. En eerlijk gezegd lopen we voor sommige hiervan wel warm. Overigens zijn alle zes de shirts een hele vooruitgang op het door Heracles getoonde shirt. Welke heeft uw voorkeur?

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

3 reacties op “Ingezonden alternatieven voor nieuw Heracles shirt”

 1. peavey143 schreef:

  Maak uw keuze op wijzijnheracles.nl daar zijn de shirts ook individueel te zien.

 2. Guppie schreef:

  Deze foto is naar alle heracles site’s gestuurd. Toeval? of toch een soort reclame actie…..eerst een shirt laten zien wat elke supporter zal afkeuren om vervolgens via zogenaamde supporters inbreng (middels 6 ontwerpen) alsnog zeggen dat je luistert naar de supporters……nou ja, alles beter dan dat eerste shirt met dat dunne slemielstreepje

 3. huupiehupvakp schreef:

  Ik vind het nieuwe shirt apart en gewaagd. Wel mooi! Traditie erg belangrijk maar vernieuwing ook. Gelukkig maar anders reed ik nog op Jojo Buitenzorg in plaats van mijn Kia Sportage.

  Basis is zwart wit gestreept, maar met gelijke banen ook erg beperkt. Denk eens aan het Respo shirt met banen onder een hoek van 45 graden, dat was mooi!

  Nieuwe shirt gewoon doen! Vlak Ten Cate alleen iets groter.

  Van bovenstaande shirts vind ik de laatste het fraaist.

  Ik wacht nog steeds met smart op ’n uniek Heracles Almelo uitshirt….. Nu weer n standaard shirt….. Wel aardig trouwens.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares