Heracles presenteert nu echt het nieuwe lelijke shirt

Vorige week kwam er een stortvloed aan kritiek op gang nadat Heracles het bij uitstek lelijkste thuisshirt ooit presenteerde. Een paar uur later werd het bericht en het shirt van de officiele website gehaald en menig supporter hoopte dat de club geschrokken zou zijn van de kritiek en direct het thuisshirt in ouderwetse ere zou herstellen. Helaas pindakaas. Heracles zette gisteren het echte nieuwe shirt online dat wederom getoond wordt door de arme Jeroen Veltmate. Heracles laat weten dat het shirt van vorige week een sample was die per ongeluk aan het publiek is getoond. Het bovenstaande shirt wijkt echter bijzonder weinig af van dat shirt met uitzondering van de breedte van de banen. Het kritiekpunt van menig supporter. Het lijkt dus eerder op een stukje damage control aangezien men sinds vrijdag de tijd heeft gehad om in allerijl een nieuw shirt te fabriceren.

Hoe dan ook, het nieuwe shirt kan ons helaas niet bekoren. De zwarte mouwen vormen samen met de zwarte broek en de zwarte kraag een nogal somber geheel. Hopelijk komt de nieuwe sponsor Erima volgend jaar wel met een shirt op de proppen met wat meer historisch besef. Maar wat vindt u van het nieuwe shirt?

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “Heracles presenteert nu echt het nieuwe lelijke shirt”

 1. huupiehupvakp schreef:

  Ik vind het mooi! Keer iets anders, vernieuwend! Al is het shirt wel aangepast. Witte banen minder breed als bij sample.

  Zwart is niet somber maar wekt juist imponerend!

  Wit is de kleur van overgave……..

  Meningen verschillen. Kon op afstand best genieten van Boulevard outdoor, maar Hob Nob is meer mijn ding.

 2. daatje5 schreef:

  Niets mis met dat vernieuwde shirt!!! ’t is toch nog steeds zwart-wit!!!!

  Als ze de wedstrijden maar winnen, daar gaat het toch om????

 3. iceman schreef:

  meer zwart,heeft vast te maken met het rouwen voor vorig seizoen……..

 4. huupiehupvakp schreef:

  Historisch besef…. Heb gisteren de Heracles bijbel nog eens doorgekeken. Diversiteit aan shirts. Wit met zwarte V om de nek, Wit met brede zwarte band op linkerzijde omgeven door 2 dunnen zwarte strepen en wat te denken van Hannes in het geel zwart met het hart op de borst. Kampioensfoto zelfs rood shirt en blauwe broek!

  Hoofdzaak is dat het shirt zwart/wit gestreept is. Over smaak valt niet te twisten.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares