Drukte op traditionele kledinguitverkoop Heracles

Afgelopen zaterdag stond de traditionele kledinguitverkoop bij Heracles weer op het programma en evenals voorgaande jaren was de belangstelling weer enorm. Allerlei kledingstukken en andere zwart-witte artikelen konden tegen extreem lage prijzen worden aangeschaft. Inmiddels is er nog altijd geen nieuws te ontdekken over het spuuglelijke shirt waarin Jeroen Veldmate werd gepresenteerd op de website van Heracles. Die foto is inmiddels van de site verdwenen en sindsdien is nog niets bekend gemaakt over het shirt waarin Heracles het komende seizoen gaat spelen. Zover wij kunnen bekijken zal het getoonde shirt niet het nieuwe shirt worden. Afwachten dus.

Suus ging kijken bij de uitverkoop en schoot de volgende reportage bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Drukte op traditionele kledinguitverkoop Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares