Discovery megaworks: building bridges – update 26 juni

Zo, daar zijn we weer met een aflevering van het programma waarin u getuige bent hoe de gemeente er met zijn partners 5 maanden over doet om 2 lullige fietsbruggen op te leveren. Vandaag de foto’s die zijn genomen op 26 juni. Huh?! Zo lang geleden?! Ja, we hadden foto’s van meerdere dagen willen verzamelen maar het lijkt erop dat de vakantie zijn intrede heeft gedaan in het land der bruggenbouwers en men al ergens aan de Spaanse kust met de snikkel in de champagne hangt. Er is dus feitelijk helemaal niets gebeurd sinds 26 juni. Foto’s van een week oud zo actueel alsof ze net zijn geschoten. Dat maak je alleen bij de overheid mee. Bij lees verder zijn de foto’s te vinden. Ditmaal keken we ook op de locatie in de wijk Markgraven.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Discovery megaworks: building bridges – update 26 juni”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares