Boskopp’n pleite en station slopers

En dan nu het Veldwachters Journaal met brigadier Baas, Gemeentepolitie Almelo. Kom er maar in brigadier. Goedendag. Mijn naam is brigadier Baas en dit is het Veldwachters Journaal van maandag 30 juli.

Boskopp’n pleite
Afgelopen zaterdag werd een opvallende rode damesfiets van het merk Batavus tussen drie uur en half vier ontvreemd in de Gallerij ter hoogte van de H&M. Dramatisch aangezien de fietstassen van het stalen ros ook nog eens gevuld waren met boodschappen. Zo zonde van die mini-chorizo’s en champignons in romige knoflooksaus. Daarnaast ook een bijzonder brutale diefstal aangezien het op zaterdagmiddag stervensdruk is bij de H&M. Mocht u weten wie er verantwoordelijk is voor deze laffe daad neem dan direct contact op met de veldwachters.

Station slopers
Succes voor de nachtploeg die op zondagmorgen de Almelose bevolking bewaakte terwijl zij vredig lagen te rusten. Twee jongemannen van 18 en 20 jaar oud hadden zich aan het stationsplein danig misdragen door fietsbanden leeg te laten lopen en hun vloeibare behoefte te doen over de geparkeerde rijwielen. Nadat de heren zich middels een scooter uit de voeten maakten kon het tweetal verderop worden aangehouden. Ze werden met een fikse prent huiswaarts gestuurd en kregen een reprimande betreffende hun gedrag.

Tot zover het Veldwachters Journaal. Graag tot een volgend keer. Terug naar de studio…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Boskopp’n pleite en station slopers”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties