21-jarige Almeloër omgekomen bij ongeval N36

Nog meer treurig nieuws op deze donderdag. Bij een ernstig omgeval op de N36 is een 21-jarige Almeloër om het leven gekomen. De automobilist reed omstreeks 14:30 op de N36 tussen Almelo en Aadorp en is vermoedelijk de macht over het stuur verloren en op de andere weghelft terecht gekomen. Hij botste daarbij frontaal op een tegenligger waarna ook een derde auto niet meer kon uitwijken en de beide auto’s raakte. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen bezweken. De inzittenden van de andere wagens raakten niet gewond.

De foto’s bij lees verder zijn van Jeffrey Kastermans van Brandweer Almelo Fotografie.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “21-jarige Almeloër omgekomen bij ongeval N36”

  1. Lettie schreef:

    Ongeloofelijk…dat was m`n buurjongen…
    R.I.P Ismail

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares