Rembrandt Fiesta 2012

Duizenden belangstellenden afgelopen zaterdag bij het jaarlijkse Rembrandt Fiesta op het Rembrandtveld. Zoals ieder jaar was het weer een multicultureel evenement waar voor ieder wat wils te vinden is. Een rommelmarkt, kinderspeeltoestellen en diverse optredens. Lucky Fonz III trad bijvoorbeeld op en bij verschillende stands kon men een hapje over de grens eten. Een mooi evenement dat ieder jaar groter wordt en meer bezoekers trekt. Suus nam zaterdag een kijkje en schoot de volgende 95 foto’s bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “Rembrandt Fiesta 2012”

 1. Puch kapot schreef:

  Ziet er gezellig uit, en mooi weer.
  Misschien een idee om het de volgende keer niet alleen na te bespreken maar ook aan te kondigen? Want door alle www-culturele agenda’s raak ik regelmatig een boom of een bos kwijt.
  Ik kom dan ook niet uit Almelo, ben slechts als Heraclesfan HNDB-gerechtigd…

 2. Guppie schreef:

  Is ook echt een superfeestje dit. Zo jammer dat vanuit de gemeente almelo zo weinig bekendheid hieraan gegeven wordt. En dan ook nog plannen samen met het straattheaterfestival….

 3. Bloempje schreef:

  Alleen jammer van het eten, smeerkeet

 4. Truus schreef:

  @Bloempje,hoezo smeerkeet?

  Het eten is van goede kwaliteit,en heeeeerlijk!!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties