Update: Heracles presenteert lelijkste thuisshirt OOIT

We mogen hopen dat bovenstaande foto een misplaatste grap is anders speelt Heracles het komende seizoen in bij uitstek het lelijkste thuisshirt ooit. Kledingsponsor Jako is vervangen door ERIMA en dat resulteert meteen in dit wansmakelijke design. In niets lijkt dit shirt op het fraaie gestreepte tenue van weleer. En dan hebben we het nog niet eens over de zwarte mouwen. Nee, dit is een miskleun eerste klas. Wie dit goed heeft gekeurd moet dronken zijn geweest.

En dan te bedenken dat de supportersverenigingen in het verleden al hebben aangeven dat het traditionele thuisshirt heilig is. Heracles pleegt hiermee gewoon heiligschennis. Na de bekerfinale vroeg men zich bij de club al af waarom de eigen merchandise voor de finale slecht liep en de shirts van de supporters gretig aftrek vonden. Input vanuit de supporters was dus volgens de club gewenst met betrekking tot de merchandise. Bovenstaand shirt toont maar weer eens dat die woorden blijkbaar weinig voorstellen.

Update: het bericht inclusief bovenstaande foto is inmiddels van de website van Heracles verdwenen. Waarschijnlijk heeft men bij de club ook in de gaten dan men een vergissing van hier tot ginder begaat.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

16 reacties op “Update: Heracles presenteert lelijkste thuisshirt OOIT”

 1. Astronout schreef:

  Helemaal mee eens…Ik hoop echt dat dit een grap is…

 2. Guppie schreef:

  Dit moet een grap zijn…echt….

 3. Lettie schreef:

  Designed by Stevie Wonder ????
  Tjeezus wat een lelijk ding !!!

 4. Guppie schreef:

  ok…. geen grapje dus….

 5. McAber schreef:

  GATVERDAMME wat lelijk

  Is Erima soms Oekraïnisch voor kots?

  SCHANDE

 6. Guppie schreef:

  toch een grapje?

 7. McAber schreef:

  Ik heb wel begrepen van een insider bij Heracles dat er een nieuw (afzichtelijk) shirt zou komen, dus ik denk dat dit ‘m toch wordt.
  Mijn mail naar Erima is al weg (hoezo traditierijk) en bij dezen roep ik op tot een kopersstaking!!!!

 8. Baseballer schreef:

  Ha kopersstaking,dit shirt kost zeker de helft minder dan de vorige ,want het is minder bewerkelijk en ja dus zit het hem daar in,kostenbesparing zullen we het maar op houden,wat een grap………

 9. Guppie schreef:

  Nou Baas….wat is nu het verhaal hierachter?

 10. huupiehupvakp schreef:

  Ik wijk af van de algemene mening! Ik vind het shirt wel apart. Traditioneel zwart wit gestreept is altijd hetzelfde, weinig variatie. Het mag best eens anders. Denk aan het Respo shirt met die schuine strepen. Als de basis maar zwart wit blijft! Standaard shirt van Erima is ook maar zo standaard.

  http://www.erima.nl/index.php?eID=tx_cms_showpic&file=fileadmin%2FMedien%2FBilder%2F2012%2FTops_kurzarm%2Frgb72dpi%2F313902.jpg&md5=f66dab28f2736245c993442f53fe48312670e042&parameters%5B0%5D=YTo0OntzOjU6IndpZHRoIjtzOjQ6IjgwMG0iO3M6NjoiaGVpZ2h0IjtzOjM6IjYw&parameters%5B1%5D=MCI7czo3OiJib2R5VGFnIjtzOjIwOiI8Qk9EWSBiZ0NvbG9yPXdoaXRlPiI7czo0&parameters%5B2%5D=OiJ3cmFwIjtzOjM3OiI8QSBocmVmPSJqYXZhc2NyaXB0OmNsb3NlKCk7Ij4gfCA8&parameters%5B3%5D=L0E%2BIjt9

  Waarom altijd blijven hangen in het oude? Mag best een blauw Almelo detail in a la Newcastle United, al zijn de shirts van Besiktas ook vrij variabel. Shirt van Udinese/BMG was ook wel ‘anders’: http://www.google.nl/imgres?q=udinese+shirt&num=10&hl=nl&biw=1024&bih=648&tbm=isch&tbnid=9IauoickXVMhUM:&imgrefurl=http://www.supportershop.co.uk/product.php%3Fref%3DF000928&docid=gCffBl7p46TjbM&imgurl=http://www.supportershop.co.uk/images/products/480×400/F000928.png&w=480&h=405&ei=NbDtT7P3D-LB0QXg9NnuDQ&zoom=1

  Ieder zijn mening en respect daarvoor!

 11. Truus schreef:

  Prachtig mooi shirt!!

 12. peavey143 schreef:

  Leuk artikel op http://www.wijzijnheracles.nl waar een bezoeker een aantal wedstrijdshorts heeft ontwikkeld die toch wel wat historisch besef vertonen. http://www.wijzijnheracles.nl/?p=1684

 13. huupiehupvakp schreef:

  Ik wijk af van de algemene mening! Ik vind het shirt wel apart en mooi. Traditioneel zwart wit gestreept is altijd hetzelfde, weinig variatie. Het mag best eens anders. Denk aan het Respo shirt met die schuine strepen. Als de basis maar zwart wit blijft! Standaard shirt van Erima is ook maar zo standaard.

  Mag best een blauw Almelo detail in a la Newcastle United. De shirts van Besiktas zijn ook vrij variabel. Shirt van Udinese/BMG was ook wel ‘anders’ met schuin weglopende strepen.

  Zie dat GAE dit jaar ook zonder strepen speelt!

  Traditie is hartstikke mooi en goed, maar vernieuwing ook! Je maakt het toch niet iedereen naar de zin.

  Hoop nog steeds op n mooi Almelo uitshirt!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares