Gezocht: spy for a day

De ultieme kans dient zich aan om een dag lang een undercover gezant van HNDB over te vloer te hebben in het stadhuis. Wat is het geval: een of andere radioshow op 3FM geeft een dagje meelopen met de Almelose burgemeester Jon Hermans weg. Het enige wat je hoeft te doen is een email sturen naar het programma @Work met een goede motivatie en misschien loop jij binnenkort een dag mee met onze burgermoeder. Geheel volgehangen met opnameapparatuur van HNDB natuurlijk. Het mooie is dat zowel de gemeente als 3FM niet kan controleren welke inzendingen HNDB informanten zijn wat de kans op succes aannemelijk maakt. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu een dag meelopen met de burgemeester van Almelo? De inzendingen zullen vast niet binnenstromen. Aanmelden is simpel: ga naar deze pagina, lees de boel door en stuur een email. Mocht u worden uitgeloot informeer ons even tijdig via info@hndb.nl. Succes!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Gezocht: spy for a day”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties