Deel gemeenteraad: ‘college, doe eens fietsen!’

Een gedeelte van de oppositie in de gemeenteraad wil dat de gemeente per direct alle dienstauto’s de deur uit doet. Op dit moment maken de heren en dames van het college gebruik van een door de gemeente betaalde Volvo en een Mercedes-busje. SP, PVA en Leefbaar Almelo hebben hiertoe een voorstel ingediend waarin tevens het college wordt verzocht om de rest van het gemeentelijke wagenpark onder de loep te nemen om te zien of het misschien met minder kan. Kijk, zo mogen we het graag zien. Niet meteen de tekorten, die overigens door voorgaande en dit college veroorzaakt zijn, bij de burger uit de zak proberen te kloppen maar zelf de broekriem maar eens aantrekken. Pomp de banden maar eens op, broodtrommeltje onder de snelbinders en daar gaan we.  (begeleidend muziekstuk hier)

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Deel gemeenteraad: ‘college, doe eens fietsen!’”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties