Burenruzie escaleert in vechtpartij

Afgelopen zaterdagavond hebben de veldwachters drie personen aangehouden die waren betrokken bij een uit de hand gelopen burenruzie aan de Violierstraat. Het langslepende conflict escaleerde nadat een 58-jarige bewoonster van de Anjelierstraat bekvechtte met de 36-jarige achterbuurman. De 61-jarige man en de 23-jarige zoon van de vrouw bemoeiden zich, evenals de vader van de 36-jarige man, met de ruzie waarna het knokken werd. De vader kwam daarbij ten val en werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De 36-jarige man, de 61-jarige achterbuurman en zijn 23-jarige zoon werden aangehouden en voor onderzoek opgesloten.

Update: de 58-jarige bewoonster is zondag alsnog door de veldwachters opgepikt. Allen zitten lopende het onderzoek nog vast. De veldwachters hebben nog geen idee waarom het langslepende conflict tussen de buren zo uit de hand is gelopen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Burenruzie escaleert in vechtpartij”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares