Wethouder Schouten burgemeester van Oldenzaal

Het eerste schaap is over de dam. Theo Schouten verlaat het zinkende schip in Almelo en wordt burgemeester van Oldenzaal. Schouten zal de eerste burgemeester van de stad worden die lid is van de PvdA. Daar gaat men dus nog spijt van krijgen. Voor Schouten is het de bekroning op zijn loopbaan, voor Almelo is het de uitgelezen kans om het met een wethouder minder te doen en dus zijn voltallige jaarsalaris te besparen. De VVD is in ieder geval voor deze optie om het clubje wethouders gewoon met 1 te verminderen. Kun je nagaan hoe zeer we die dus nodig hadden. Naar alle verwachting zal Schouten op maandag 2 juli geïnstalleerd worden. Wij wensen Oldenzaal Schouten veel succes. One down, four to go…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Wethouder Schouten burgemeester van Oldenzaal”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties