Peter Bosz accepteert schorsing onder protest

Peter Bosz accepteert het schikkingsvoorstel van de tuchtcommissie van de KNVB onder protest. Bosz mag daardoor zaterdag de thuiswedstrijd tegen Heerenveen en volgende week de laatste uitwedstrijd tegen Feyenoord, zijn vak niet uitoefenen.

Peter Bosz: “Ik heb erbij gezet dat het onder protest is, want ik baal er enorm van dat het arbitrale kwartet opnieuw liegt”. “Dat was ook al het geval toen ik vorig jaar werd vrijgesproken, en nu liegen ze opnieuw over de gang van zaken rond die wissel. Ik ga niet in beroep omdat ik één wegwerpgebaar heb gemaakt en niet meteen naar de tribune ben gegaan. Dus zal een beroep geen zin hebben.”

Volgens de KNVB was Peter Bosz het “in woord en gebaar” niet eens met de beslissingen van de arbitrage, hij gaf geen gehoor aan de verzoeken van Makkelie om het veld te verlaten. Het heeft meegespeeld, dat Bosz de afgelopen twee seizoenen al twee keer eerder naar de tribune werd gestuurd door een scheidsrechter. Peter Bosz had een schikkingsvoorstel van twee wedstrijden schorsing gekregen, hij kon tot vanmiddag 15.00 uur reageren.

Lerin Duarte, die rood kreeg voor ernstig gemeen spel, is voor drie duels geschorst, waarvan één voorwaardelijk. Hij mist daardoor ook Heerenveen-thuis en Feyenoord-uit. Mark Looms is naar aanleiding van zijn twee gele kaarten alleen komende zaterdag geschorst. Gaby Jallo is dan weer beschikbaar, hij zit vanavond een schorsing uit naar aanleiding van een rode kaart in de Beloften.

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Peter Bosz accepteert schorsing onder protest”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties