Heracles – RKC (1-1)

Heracles Almelo heeft thuis niet kunnen winnen van RKC. Peter Bosz begon de wedstrijd met de spelers die ook in het nieuwe seizoen onder contract staan, Antoine van der Linden bleef dus op de bank. Willie Overtoom ontbrak vanwege de enkelblessure die hij te danken had aan Toivonen.. Na een slap begin, kwam er bij Heracles iets meer druk. Everton was met een kopbal dicht bij een doelpunt. Na 38 minuten kreeg Heracles een strafschop, maar die werd gemist door Everton. Vijf minuten later schoot Lerin Duarte wel raak en was het 1-0. Na de thee kon Heracles de druk niet verder opvoeren, Jeff Stans knalde al snel de bal langs Remko Pasveer. Heracles had moeite met het spel van RKC en speelde slordig. Invaller Daryl van Mieghem kreeg een goede kans op de 2-1, maar uiteindelijk bleef het 1-1.

Zoals zovelen, ergerde ook Peter Bosz zich; “Ik vond het helemaal niks, verschrikkelijk. Het was slappe hap, ik heb geen leuke middag gehad en heb me kapot geërgerd. Ik kijk graag naar goed voetbal maar dat heb ik niet gezien. Het was niet goed, in balbezit gewoon slecht. We hebben heel weinig afgedwongen. In de tweede helft hebben we nog wel wat kansjes gehad maar het zou onterecht zijn geweest als we deze wedstrijd hadden gewonnen.”

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

1 reactie op “Heracles – RKC (1-1)”

  1. Guppie schreef:

    Met dit soort wedstrijden beginnen mij die zuurstokschoentjes meer en meer te irriteren.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties