Dennis Telgenkamp tot 2016 bij Heracles

Heracles Almelo en Dennis Telgenkamp zijn een nieuw contract overeen gekomen tot de zomer van 2016. De doelman, die vanaf 2008 onder contract staat in Almelo, beschikte over een aflopende verbintenis. In het komende seizoen zal Telgenkamp verhuurd worden aan SC Cambuur om ervaring op te doen. Tot nu toe kwam de 24-jarige keeper tot drie competitieduels in de hoofdmacht en de belangrijke halve finale in het KNVB bekertoernooi tegen AZ. “Wij vinden Dennis een uitstekende keeper”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. “Dennis heeft met name dit seizoen een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dat heeft hij onder meer bewezen in de halve bekerfinale, toen hij tegen AZ prima speelde. Dennis moet in onze ogen de toekomstige eerste doelman van Heracles Almelo worden. Dat is de hoofdreden om hem te verhuren aan SC Cambuur, want door wekelijks bij een goede club in de Jupiler League te spelen wordt hij nog beter.”

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

1 reactie op “Dennis Telgenkamp tot 2016 bij Heracles”

 1. McAber schreef:

  Dennis,

  Succes in Ljouwert!
  Je blijft van ons en je zult er staan als het nodig is.

  Je blijft in onze gedachten na Kaasstad, dus veel ervaring opdoen en voor je het weet sta je bij ons onder de lat.

  Dank tot zover en oant sjen.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties