De Graafschap – Heracles (2-3)

Heracles heeft zaterdag drie zwaarbevochten punten overgehouden aan de ontmoeting met De Superboeren. Heracles begon slecht aan de wedstrijd. Al na tien minuten werd het 1-0. Samuel Armenteros zorgde na twintig minuten spelen voor de gelijkmaker. Tien minuten later scoorde Ninos Gouriye de 1-2. Na de thee zette Everton Heracles verder op voorsprong. In de tachtigste minuut moest Lerin Duarte met een rode kaart het veld verlaten. Ook Mark Looms haalde het einde van de wedstrijd niet. Tien minuten voor het einde werd ook trainer Peter Bosz bruut weg gestuurd, hij had commentaar op de leiding.

Bosz was natuurlijk wel blij met de overwinning, maar niet te spreken over Makkelie: “Laat ik me beperken tot de opmerking dat het knap is deze wedstrijd bijna uit de hand te laten lopen” Uiteindelijk nam Heracles met negen man en een weggestuurde trainer de drie punten mee naar Almelo.

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “De Graafschap – Heracles (2-3)”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties