Breukers naar de buren

Het was eigenlijk al bekend, maar vandaag officieel; Tim Breukers  vertrekt na dit seizoen naar FC Twente. De verdediger tekende in Enschede een driejarig contract met een optie voor nog een seizoen. Breukers debuteerde in het seizoen 2007-2008 voor Heracles en speelde tot nu toe 127 competitieduels. Hij beschouwt de overstap als een mooie uitdaging; “Ik kijk uit naar komend seizoen om bij FC Twente aan de slag te gaan”, zegt hij op de website van zijn nieuwe club. “De komende weken wil ik met Heracles de play-offs bereiken. Ik heb er vijf seizoenen gespeeld en wil deze periode dan ook goed afsluiten.”

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

6 reacties op “Breukers naar de buren”

 1. Michel schreef:

  Die Twentekop mag mooi opstappn. Leuk interview in de FCTC tubantia: ‘in oldenzaal zijn ze allemaal voor fc twente en als echte tukker had ik altijd al iets met fc twente. Ben blij met deze overstap’.

  Ik zeg; niet meer opstellen, dat hoort niet thuis in Almelo!

 2. Bergro schreef:

  snel maken dat die wegkomt

 3. huupiehupvakp schreef:

  Jammer dat er geen transfersom tegenover staat. Mocht hij er slagen staat er in ieder geval nog een opleidingsvergoeding tegenover.

  Krijgt in Eanske waarschijnlijk het viervoudige salaris…..

  Tim, bedankt voor je prima inzet en succes! (behalve bij de wedstrijden tegen zwart wit…..)

 4. Truus schreef:

  En wie weet hier,wat we krijgen,voor Bas Dost,als hij wordt verkocht!!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties