Pasveer niet akkoord met voorstel KNVB

Het is niemand ontgaan. Vrijdag in de wedstrijd Vitesse-Heracles viel Ibarra wel heel makkelijk over Remko Pasveer. Wiedemeijer gaf  zonder pardon rood en Vitesse kreeg een strafschop, die gelukkig mis ging. Gerechtigheid. Pasveer was zeer verontwaardigd dat hij werd weggestuurd en de televisiebeelden hebben bewezen dat er inderdaad nauwelijks contact was tussen hem en Ibarra. De aanklager betaald voetbal van de KNVB had Remko Pasveer een voorstel gedaan; een schorsing van één wedstrijd. Vandaag voor 13.00 uur moest de beslissing doorgegeven worden aan de KNVB.

Remko Pasveer heeft inmiddels laten weten niet akkoord te gaan met de opgelegde schorsing voor zijn rode kaart. Vanavond al mag hij zich in Zeist melden voor de beroepszitting. Die is zo snel ingepland, omdat Heracles donderdag de halve finale tegen AZ speelt. Remko succes!

Update: Remko Pasveer zal donderdag niet meedoen in de halve finale tegen AZ. Zijn beroep tegen een schorsing werd afgewezen. De tuchtcommissie heeft hem voor een wedstrijd geschorst, voor zijn rode kaart in de wedstrijd tegen Vitesse. Hij kan nog beroep aantekenen, maar is voor de bekerwedstrijd tegen AZ automatisch uitgesloten.  “Ik deed er alles aan om hem niet te raken. Ik maakte me zo klein mogelijk. Dat zag je op de beelden. Het is een grote straf, voor zo’n klein vergrijp”, aldus Remko over de actie waarvoor hij rood kreeg.

Peter Bosz baalt enorm van de schorsing, omdat hij in de belangrijke wedstrijd tegen koploper AZ geen beroep kan doen op zijn eerste doelman. “Remko is geen Houdini, die zich in het niets kan laten verdwijnen”, zegt Bosz, die vrijspraak terecht had gevonden. “De aanklager zei dat er op een andere plek op het veld geen rood gegeven was voor zo’n overtreding.”

Dennis Telgenkamp zal in de bekerwedstrijd Remko Pasveer vervangen.

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

3 reacties op “Pasveer niet akkoord met voorstel KNVB”

  1. McAber schreef:

    Klasse justitie !!

    Gert Jan V kan wel met zijn beroep de schorsing opschorten.

  2. McAber schreef:

    Hup Dennis !

    Make us proud !

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares