Windmolenbroek stinkt naar poep

In de maanden maart en april gaat de gemeente de riolering in de stad inspecteren en reinigen en dat zullen we weten. Men begint bij de wijk Windmolenbroek. Tijdens het reinigen kan er een stanklucht gepaard met spetters via het toilet omhoog komen. De gemeente adviseert bewoners om tijdens de werkzaamheden het toiletdeksel gesloten te houden en eventueel te verzwaren. Voor u het weet spuit er een ware shitstorm door uw kleinste kamertje. De stankoverlast die na afloop kan ontstaan kan het beste worden bestreden door de kranen even te laten lopen. Indien gewenst kunt u ook een speciale stankblocker aanschaffen. Voor de planning van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Van den Brink, via (0546) 54 11 11. En lacht u nu niet uw vrienden en kennissen uit de Windmolenbroek uit. De rest van Almelo komt ook aan de beurt.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Windmolenbroek stinkt naar poep”

  1. McAber schreef:

    Wethouder Andela woont daar toch?
    Dat verklaart alles: die man praat ook poep.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares