VVV Venlo – Heracles Almelo (3-1)

Zo, we staan weer met beide benen op de grond. Heracles verloor kansloos in Limburg van VVV met maar liefst 3-1. We willen er eigenlijk niet al te veel woorden aan vuil maken. Op Duarte en Pasveer na wist niemand een behoorlijk niveau op te brengen. Aanvoerder Van der Linden viel helemaal door de mand. Drie dure punten zijn geheel terecht achtergebleven in Limboland. In niets leek het team op de vechtende leeuwen die in Enschede de buren het leven zuur maakten. Nergens zagen we de passie, strijdlust en bevlieging die we doorgaans mogen aanschouwen in het Polman Stadion. Een wedstrijd om heel snel te vergeten.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “VVV Venlo – Heracles Almelo (3-1)”

  1. Truus schreef:

    Deze keer geen foto’s??

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares