Toelatingsbeleid Woonboulevard wordt eindelijk versoepeld

Het is waarschijnlijk veel te laat om de zieltogende Woonboulevard te redden maar het college van B&W gaat de regels voor het vestigen van bedrijven op de Woonboulevard versoepelen. In het verleden wilden allerhande publiekstrekkers zich vestigen maar krijgen geen toestemming van de gemeente. We noemen een Saturn, een speelgoedwinkel en een golfwinkel. Nu jaren later komt ook de gemeente tot de ontdekking dat de combinatie van diverse winkels een gouden greep is. Zie bijvoorbeeld het terrein rondom de Ikea in Hengelo. Almelo is nu nog aan het bedenken wat men zoal wil gaan toelaten en de resultaten daarvan worden uiterlijk het derde kwartaal van 2012 verwacht. Tijd zat. Ondertussen is de leegstand op de Woonboulevard gigantisch en komt er iedere dag minder publiek. Kan iemand die put waar dat kalf in ligt dempen?

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “Toelatingsbeleid Woonboulevard wordt eindelijk versoepeld”

  1. Guppie schreef:

    Hehe, na 4 miljard keukenzaken eindelijk het verstand gekregen? Zo raar dat eigenlijk zelfs de grootste randdebiel kon concluderen dat er een diverser aanbod moest komen en dat de gemeente voet bij stuk hield. Ken niet alle ins en outs van saturn of de golfshop maar heb wel gehoord dat sjoers een stokje stak voor de speelgoedzaak. Familiebelangen schijnt.

    En dan al in het derde kwartaal 2012 invoeren? goh, hulde voor de daadkracht en snelheid hoor…..

  2. Furr schreef:

    FAIL! De gemeente heeft 1 van de grootste en bekendse boulevards stuk gemaakt in dit land!! ZONDE, en dan doel ik vooral op SJOERS dat Toys 1 er niet mocht komen. En zo wel meer zaken die zogenaamd niet pastten! ONZIN, vooral nu in deze tijd, alles plaatsen!!

    Een Mediamarkt of BCC zal het goed doen, een grote sportzaak, een grote speelgoedzaak etc!!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties