Politieinval aan de Virulyweg

De veldwachters politie (zo goed vervanger van meneer Van Raaij?) heeft vanmorgen een inval gedaan in een bedrijfspand aan de Virulyweg in Almelo Het is niet bekend wat er precies aan de hand is of waar men naar op zoek is. Zodra we meer weten hoort u het ook.

Update: de eerste melding betrof een inbraakmelding. Op de foto zijn echter ook twee bussen van de Cogas te zien en dat betekend meestal dat er een Alternatieve Intratuin aanwezig is.

Update 2: en warempel, het bleek om een Alternatieve Intratuin (mag dat nog wel Tubantia?) te gaan. Zie twitterbericht. Tevens werden nog twee vestigingen van het schimmige concern ontdekt aan de Roerdomp en Bedrijvenpark Twente.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

7 reacties op “Politieinval aan de Virulyweg”

 1. CeJe schreef:

  Ik vind “veldwachters” of “koddebeiers” toch leuker.

 2. JoeNNes schreef:

  He Bjorn waar zijn idd de veldwachters gebleven? Hoezo gebruik je nu politie. Je laat je toch niet terechtwijzen door iemand die niet tegen wat sarcastische termen kan bij nieuws items?

  Goh wat zou daar nu aan de hand zijn als er politie en cogas voor de deur staat…… MMMMM ik weet het niet…….. 😉 🙂

 3. LKA schreef:

  Tubantia kan er niet tegen dat hun censuur wordt uitgeschakeld door de opkomst van internetnieuwssites. Dan gaan die verwende kindertjes proberen om je in diskrediet te brengen. Maar die tijd waarin dat lukte, is gelukkig voorbij.

 4. Baseballer schreef:

  PolitieAlmeloPolitie Almelo

  Velwachtersnieuws

  Vandaag drie hennepkwekerijen in Almelo ontmanteld aan o.a. Virulyweg, Bedrijvenpark Twente en de Roerdomp.

 5. Baseballer schreef:

  JA HNDB waarvan de omezwaai hier kan iedereen toch op zijn eigen manier iets verwoorden zonder dat het niet geplaatst word zoals men dat bij TCT wel doet vooral als er de waarheid word geschreven dan word het domweg niet geplaatst we gaan toch niet de kant van TCT op ?????????

 6. McAber schreef:

  Bij Van Raay zijn vrouw staat de rode mini voor de deur.
  Vandaar dat hij zo kriegelig is.

  Loat goan!!

  Swiebertjes, wouten, dienders, juuten.
  Je kunt nog voldoende variëren:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_bijnamen_van_de_politie

 7. HNDB schreef:

  Begin sterk te overwegen om voortaan Sjampetter te gebruiken…

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares