Inbrekers teisteren Almelo

Och ja, dat kan er ook nog wel bij. Na brandstichters, overvallers en verdachte-pakketjes-leggers hebben nu ook inbrekers het gemunt op Almelo. Afgelopen vrijdag was het raak in de wijken Schelfhorst en Markgraven. Dieven verschaften zich tussen 12:00 en 24:00 uur toegang tot woningen aan het Laarwoud, De Klencke, de Marke Elsen, en Wedderborg. Voornamelijk werden sieraden buit gemaakt. Opletten dus dat u uw woning goed afsluit of neem een hond. Hebben wij ook op de redactie. Een Beagle welteverstaan. Maakt weinig indruk maar blaft met het volume van een opstijgende F16. Hoe dan ook, hou het in de gaten en mocht u er een op heterdaad betrappen dan weet u dat het kabinet achter u staat. Van premier Rutte mag u de onverlaat met enkele ferme tikken (lees: appelweek afhouwen) het huis uit jagen. Knuppel ze!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “Inbrekers teisteren Almelo”

 1. Baseballer schreef:

  @HNDB ja dat doet ie zeker maar zitten ze dan zo vaak bij jullie aan de deur ha ha

 2. Michel schreef:

  Zullen wel weer Polen zijn? Misschien vallen er wel weer doden. Net als op de Goossemaat bij die inbraak. In ieder geval: ik ben waakzaam en voorbereid! Inbrekers wees gewaarschuwd!

  Trouwens.. ben n pauper dus zoveel valt dr niet te halen bij mij hahaha

 3. McAber schreef:

  Voor al onze meelezende Poolse Linksche Kliek vrienden:

  McAber nie ma biżuterię w domu. Sąsiedzi mają jednak.
  Dzięki z góry.

 4. Michel schreef:

  en nu in het nederlands McAber? Polen moeten ook maar Nederlands leren

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares