FAIL: Jon Hermans eet van twee walletjes

Kijk eens wat wij op Facebook aantroffen: onze burgemeester Jon Hermans aanwezig bij de burenruzie in Enschede met een Heracles das om. Kijk, zo vertegenwoordig je je stad in den vreemde. Trots op de club, de stad en de kleuren. Alleen jammer dat ze de sjaal van de tegenstander eronder draagt. Je kunt immers maar beter op twee paarden wedden dan heb je altijd feest. FAIL. Wat ons betreft krijgt ze een enkeltje terug naar Losser. Tot ziens…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

13 reacties op “FAIL: Jon Hermans eet van twee walletjes”

 1. McAber schreef:

  Het is werkelijk zo’n bestuurloze muts.
  Laat alles in haar Gemeente uit de klauw lopen en durft niet voor haar stad uit te komen.
  LAF

  Sjonnie, up naar Losser….

 2. Furr schreef:

  Tjah dat krijg je met hoge heren, euu vrouwen… die mogen tegenwoordig niet meer uiten voor wie ze zijn uit politiek oogpunt en dragen dan OF niks OF beiden.

  Triest.

 3. Baseballer schreef:

  Ach ze weet niet beter toch het besturen van een stad kan ze ook al niet in goede banem leiden en een keuze durfen maken tijdens een wedstrijd ook al niet hoe dom kun je zijn laat maar mooi in Losser blijven de …….

 4. Truus schreef:

  Ik wil heur wel op de fiets weg brengen,met een karretje er achter,gaat daar het hele B en W in!!

 5. Michel schreef:

  Opdondern met die twentekop! Lekker terug naar Losser sturen. Kan ze daar de fct fan uithangen en de boel overhoop gooien!

 6. Quansah moet maar burgermeester worden…

 7. Guppie schreef:

  Laat dat menske toch, het hele gehobbel achter zo’n bal interesseert haar waarschijnlijk geen ene reet. Alleen uit hoofde van haar functie moet ze daar opdraven terwijl ze misschien liever naar kunstschaatsen kijkt.

  • Lettie schreef:

   Guppie moet nog veel leren over het Derby gevoel…
   Net als Jon Faalmans!

   • Guppie schreef:

    Misschien kun je ook even uitleggen waarom dan ik nog veel moet leren over het derbygevoel. Ik zeg alleen dat onze burgemeester waarschijnlijk niets op heeft met voetbal. Ze staat daar alleen omdat het moet. Net zoals een groot gedeelte van de andere bobo’s staat ze daar op uitnodiging, een soort verplichting dus. Een gezellig middagje, hapje en een drankje, netwerken etc. Je ziet aan haar dat ze geen idee heeft over hoe en wat. Met 2 sjaaltjes om gaan staan is dom, net zoals die vorige flapdrol die in een rood shirtje een keertje in het staanvak vertoefde. Dit soort mensen met hun bestuurlijke kwaliteiten (jaja heeft ze die dan?) zijn al geruime tijd het gevoel met jan modaal kwijt. Hebben geen idee wat er speelt bij de man in de straat. Tsja…kijk, bestuurlijk heb ik zin om haar eens wakker te schudden (heel zacht uitgedrukt….) maar op dit gebied weet ze gewoon niet beter. Je kan zo iemand geen derby gevoel bijbrengen, lukt je gewoon niet. Dus laat dat menske toch.

   • Lettie schreef:

    Guppie, Ik zie Abouflapdrol van Rotterdam nog niet zo snel staan met een FR sjaal en een @j@x sjaal.
    Op het bestuurlijke vlak is die net zo`n mislukking asl onze sJon maar hij weet wel wat wel en niet kan!
    Als bestuurder van een stad met en ERE-divisieclub behoor je zulke dingen gewoon te weten! PUNT! (ook al is het een verplicht uitje)

   • Guppie schreef:

    Aboutaleb heeft dan wel weer 2 paspoorten, tsja wat is erger?

 8. henk homan schreef:

  Guppie je had het niet beter kunnen verwoorden

 9. Lettie schreef:

  Ghe he he SCHERP !!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties