9 jaar plus TBS geëist voor moord op Erik Holland

Het openbaar ministerie heeft vandaag 9 jaar plus TBS geëist tegen Bianca H. wegens de moord op Erik Holland. In 2010 zou de vrouw Erik na onenigheid met een hamer om het leven hebben gebracht. Ze gaf zichzelf aan bij de politie. Volgens de officier van justitie was er geen sprake van noodweer. Holland lag na een val onderaan de trap waarna Bianca hem naar boven heeft geholpen en met 12 slagen met een hamer om het leven heeft gebracht. Door haar werkzaamheden in de gevangenis en daarna in justitiële jeugdzorg was zij ervaren in bedreigende situaties. Daarnaast was Bianca de agressor in de relatie met Erik en heeft zij in het verleden boetes gehad wegens mishandeling. Volgens deskundigen is ze verminderd toerekeningsvatbaar en is zonder behandeling de kans op herhaling aanwezig. De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “9 jaar plus TBS geëist voor moord op Erik Holland”

  1. JoeNNes schreef:

    Vastzetten en nooit weer loslaten. Staatsgevaarlijk dat mokkel!

  2. Guppie schreef:

    Dit soort lui geneest gewoon niet. Inderdaad vastzetten en sleutel verliezen.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares